'Chelsea geeft Liverpool alweer het nakijken op de transfermarkt'

Reacties

Roméo Lavia zou een besluit over zijn toekomst hebben genomen: de Belgische tiener heeft bepaald dat hij een transfer wil maken van zijn huidige club Southampton naar Chelsea.

'Chelsea geeft Liverpool alweer het nakijken op de transfermarkt'
© Pro Shots

Dat is althans de informatie die The Athletic maandagavond publiceert. Als het inderdaad klopt, is dat een behoorlijke streep door de rekening van Jürgen Klopp en Liverpool. De Duitse manager is erg gecharmeerd van Lavia, eerder op de maandag volgde het bericht dat The Reds bijna zeventig miljoen euro op hem hadden geboden. Zeker nadat Moisés Caicedo ondanks een enorm bod vanuit de Beatles-stad toch heeft besloten om naar Chelsea te gaan, was dit een transfer die ze absoluut rond wilden krijgen.

Tevergeefs. Chelsea heeft voorlopig nog geen bod neergelegd in het St. Mary's Stadium dat hoog genoeg was om Southampton tot een 'ja' te verleiden, maar de verstandhouding tussen beide clubs zou prima zijn en een deal over de transfersom daarom ook een formaliteit. Als Caicedo en Lavia allebei definitief overstappen naar Chelsea, komt het totaalbedrag aan inkomende transfers in het huidige en vorige seizoen samen angstvallig dicht bij een miljard euro te liggen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.