'Chelsea en Sarri nu al uit elkaar'

Reacties

Chelsea en Maurizio Sarri hebben volgens SportItalia een akkoord bereikt over ontbinding van het contract van de manager. Dat maakt voor de trainer de weg vrij naar Juventus.

'Chelsea en Sarri nu al uit elkaar'

Het nieuws komt van een verslaggever die erg close is met het kamp rond Sarri en ook het nieuws van het vertrek van de coach naar Chelsea als eerste bracht. Deze vrijdag zouden er in Londen gesprekken zijn geweest tussen vertegenwoordigers van de trainer en de Londense clubleiding, met als uitkomst een akkoord over het stoppen van het contract dat nog tot medio 2021 loopt.

Een vertrek van Sarri komt ondanks het winnen van de Europa League ten koste van Arsenal woensdag niet uit de lucht vallen. De Italiaan toonde dit seizoen al meermaals zijn onvrede over de selectie en de kritiek die hij heeft gekregen in zijn debuutjaar in de Premier League. Bovendien is het perspectief bij Chelsea verslechterd door de transferban, die inhoudt dat de nummer drie van het voorbije seizoen deze zomer en komende winter geen nieuwe aankopen kan inschrijven.

Sarri geldt in Italië als de favoriet om de nieuwe trainer van Juventus te worden. Ontbinding van het contract zou betekenen dat de kampioen van Italië geen afkoopsom hoeft te betalen voor de opvolger van Massimiliano Allegri.

Samenvatting: Hazard leidt Chelsea naar ruime zege op Arsenal in EL-finale
Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.