Champions League-acties: tovert Ziyech opnieuw of slaat Vlahovic weer toe?

ADVERTORIAL – Het Champions League-spektakel gaat vanavond verder met de laatste twee wedstrijden in de achtste finale. Plaatsen Juventus en Chelsea zich voor de kwartfinale of kunnen Villarreal en Lille nog stunten? Blik vooruit en speel mee bij Jack's!

Champions League-acties: tovert Ziyech opnieuw of slaat Vlahovic weer toe?
© Imago

Thomas Tuchel heeft veel opties voor de posities voorin bij Chelsea en dat heeft zich in de voorbije maanden nog maar eens uitbetaald. Het variëren in de voorhoede is een van de krachten geworden van The Blues. In de laatste zeventien duels van Chelsea wisten alleen Manchester City en Liverpool de Londenaren van scoren te houden. In het eerste duel met Lille bouwde de ploeg van Tuchel al een 2-0 voorsprong op in het tweeluik, mede dankzij een assist van Hakim Ziyech. Kan de ex-Ajacied vanavond op Franse bodem opnieuw voor creatieve impulsen zorgen? De odd voor een assist van Ziyech is op ons verzoek verhoogd naar 4.00. Start de rechtsbuiten niet, dan krijg je jouw inleg terug.

Met een quotering van 1.91 voor een overwinning is Chelsea ook voor de tweede wedstrijd tegen Lille de favoriet. De plek in de topvier in de Premier League lijkt niet meer in gevaar te komen, dus kan de Engelse grootmacht zich in de eindfase van dit seizoen meer en meer focussen op de Europese verplichtingen. Kai Havertz hielp Chelsea vorig seizoen met een doelpunt in de finale al aan Champions League-winst en is nu de man in vorm. De Duitser scoorde vijf keer in zijn laatste vier optredens. De odd voor een goal van de smaakmaker is nu 2.70.

Juventus heeft in de persoon van Dusan Vlahovic sinds anderhalve maand zijn eigen goalgetter. De Serviër toonde bij zijn Champions League-debuut voor De Oude Dame al zijn klasse door in de eerste minuut al te scoren tegen Villarreal. De hoop bij Juve is voor de return opnieuw gevestigd op de spits die dit seizoen al 24 keer scoorde. Het trackrecord van Vlahovic maakt deze Special meer dan aantrekkelijk: Juventus wint en Vlahovic scoort (4.00). Bij Villarreal is Arnaut Danjuma de favoriet om te scoren. De quotering voor een goal van de Oranje-international is 3.80.

Champions League-acties:
- Hakim Ziyech geeft een assist: 4.00
- Dusan Vlahovic scoort en Juventus wint: 4.00

Speel hier mee met de speciale acties.

Premier League
In de Engelse competitie staan ook twee wedstrijden op het programma, waaronder een heel mooie. Het opgeleefde Arsenal staat voor een zware test. The Gunners hebben in de Premier League al vijf keer op rij gewonnen en ontvangen vanavond Liverpool. Denk jij dat de ploeg van manager Mikel Arteta doordendert op weg naar Champions League-voetbal? De odd voor een zege van Arsenal is verhoogd naar 4.25. Martin Ødegaard is uitgegroeid tot hét creatieve brein van Arsenal. Volgens Arteta is de Noor de katalysator van het team, degene die iedereen beter laat spelen. De quotering van een assist van de spelmaker tegen Liverpool is maar liefst 7.50.

Bij Tottenham Hotspur is Harry Kane de man in vorm. The Lilywhites gaan op bezoek bij Brighton & Hove Albion en hopen daar de weg omhoog weer in te slaan na de nederlaag bij Manchester United. Kane maakte zaterdag op Old Trafford wel al zijn zesde goal in zijn laatste vijf Premier League-optredens. Inzetten op een goal van Kane tegen Brighton in combinatie met een zege van Spurs kan je door een Special 4.25 keer je inleg opleveren.

Speel mee bij Jack's en geniet met extra spanning van de Champions League-avond! Voor nieuwe spelers van 25 jaar of ouder is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's