Chadli mag wedstrijdritme opdoen tegen Helsingborg

Na een afwezigheid van een maand keert Nacer Chadli terug in de basis bij FC Twente. Trainer Steve McClaren laat doelman Filip Bednarek debuteren tegen Helsingborgs IF.

Chadli mag wedstrijdritme opdoen tegen Helsingborg

Het laatste Europa League-duel van het seizoen, waarin alleen de eer nog op het spel staat, gebruikt McClaren ter voorbereiding op de Eredivisie-topper tegen PSV. Waar Chadli na zijn enkelblessure de gelegenheid krijgt wedstrijdritme op te doen, daar krijgen Willem Jansen, Roberto Rosales, Leroy Fer en Robbert Schilder rust.

Het viertal neemt in Enschede zelfs geen plaats op de bank, waarop vaste waardes als Wout Brama, Dusan Tadic en Douglas wel beginnen. McClaren gunt speeltijd onder anderen aan Mirco Born, Joey Pelupessy en Tim Hölscher. Voor de laatste is het zijn debuut in de Europa League.

Voor Bednarek is het zelfs zijn eerste optreden in de hoofdmacht van FC Twente. De twintigjarige doelman neemt de plaats in van de geblesseerde doelman Nikolay Mihaylov.

Opstelling FC TwenteBednarek; Breukers, Wisgerhof, Boyata, Braafheid; Landzaat, Pelupessy, Holscher; Chadli, Castaignos, Born.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's