Cerny doet aangifte tegen Heracles-fan die hem sloeg

Reacties

Václav Cerny heeft aangifte gedaan tegen de supporter van Heracles Almelo die hem zaterdag sloeg. De 31-jarige man uit Almelo werd eerder al aangehouden door de politie op verdenking van mishandeling van de aanvaller van FC Twente.

Cerny doet aangifte tegen Heracles-fan die hem sloeg
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 1
FC Twente
FC Twente

Zaterdagavond stonden Heracles en FC Twente tegenover elkaar in een verhitte derby, waarbij herhaaldelijk met plastic bekers werd gegooid richting FC Twente-goalie Lars Unnerstall. Daarna ging het ook mis aan de rand van het veld, tijdens een schermutseling deelde een man op een thuistribune een klap uit aan Cerny. De aanvaller reageerde woedend, maar de wedstrijd werd alweer hervat.

De politie bevestigde na de wedstrijd dat de desbetreffende man was aangehouden op verdenking van mishandeling. Algemeen directeur Rob Toussaint van Heracles bood zijn excuses aan, hij ging ook naar de kleedkamer van FC Twente om persoonlijk zijn excuses te maken bij Cerny. Die spijtbetuiging werd geaccepteerd door de Tsjech.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.