Celtic geeft Rodgers toestemming voor eerste gesprek in Engeland

Reacties

Brendan Rodgers mag een gesprek aangaan met Leicester City over de vacante managersfunctie. Zondag stuurden de Engelsen manager Claude Puel de laan uit en al gauw dook Rodgers' naam op als kandidaat voor zijn opvolging.

Celtic geeft Rodgers toestemming voor eerste gesprek in Engeland

Celtic maakt dinsdag in een statement op de clubwebsite bekend dat het officieel benaderd is door Leicester City. Rodgers heeft op zijn beurt intern te kennen gegeven dat de vacature bij The Foxes hem aanstaat en dat hij een gesprek aan wil gaan met de landskampioen van het seizoen 2015/16.

De 46-jarige Rodgers werkte in Engeland eerder bij Watford, Swansea City en Liverpool. Met Swansea slaagde hij erin te promoveren naar de Premier League en met Liverpool eindigde hij als tweede. Sinds hij in Schotland aan de slag ging won hij tweemaal op rij de triple: de landstitel, Schotse beker en League Cup. Dit seizoen is de League Cup ook al veroverd.

Celtic is bepaald niet blij met de toenadering van Leicester. De club stelt dat het Rodgers met 'zeer veel tegenzin' toestemming heeft gegeven om het gesprek aan te gaan. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.