Cazorla staat voor opmerkelijke terugkeer naar Spanje

Reacties

Santi Cazorla sluit in de voorbereiding op komend seizoen aan bij de selectie van Villarreal. Dat is bevestigd door Marcos Senna, de oud-middenvelder die tegenwoordig een rol als ambassadeur heeft bij de subtopper uit La Liga.

Cazorla staat voor opmerkelijke terugkeer naar Spanje

In aanloop naar het seizoen zal getest worden of Cazorla nog voldoende fit kan worden voor een rentree. De nu 33-jarige middenvelder kwam op 19 oktober 2016 voor het laatst in actie voor Arsenal en stond sindsdien langs de kant door aanhoudende blessureproblemen. De spelmaker onderging onder andere een enkeloperatie. Enkele weken geleden keerde Cazorla al eens terug op het veld in het Emirates Stadium voor een training en er was de hoop dat hij dit seizoen nog in actie zou kunnen komen voor The Gunners, maar dat is niet gelukt.

Villarreal-coach Javier Calleja heeft inmiddels in Spaanse media ook gereageerd op het nieuws door te stellen dat Cazorla met open armen ontvangen wordt. De 78-voudig Spaans international stond tussen 2003 en 2011 al onder contract bij Villarreal en vertrok daarna naar Málaga. Een jaar later maakte hij de overstap naar Arsenal.

In een interview met Marca vertelde Cazorla in november vorig jaar over zijn blessureleed. Een van de problemen was dat na de operatie de wond bij zijn enkel maar niet wilde helen. In totaal zijn er acht operaties nodig geweest om dat te verhelpen.

© Pablo García, Marca
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.