Catalaanse kranten kennen geen twijfel: Barcelona heeft beet

Reacties

De officiële berichtgeving ontbreekt nog, maar de supporters van Barcelona lijken zich alvast te kunnen verheugen op de komst van Adama Traoré. De Catalaanse dagbladen SPORT en Mundo Deportivo pakken vrijdag uit met het bericht dat de terugkeer van de aanvaller een zekerheid is.

Catalaanse kranten kennen geen twijfel: Barcelona heeft beet
© Pro Shots

De inmiddels 26-jarige Traoré speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Barcelona en slaagde erin om door te stoten naar het eerste elftal. Daarin kwam hij echter niet verder dan vier wedstrijden. Traoré ging in 2015 naar Aston Villa en belandde via Middlesbrough bij Wolverhampton Wanderers. Nu is een terugkeer naar Barcelona in de maak.

Donderdag werd er in Engeland en Spanje al gemeld dat Barcelona en Wolverhampton met elkaar in gesprek waren over een huurdeal met een optie tot koop ter waarde van zo'n dertig miljoen euro. SPORT en Mundo Deportivo verwachten geen problemen meer: zij zetten Traoré deze vrijdag groot op de voorpagina, met de mededeling dat de deal rond is.

Met de naderende komst van Traoré troeft Barcelona Tottenham Hotspur af. Antonio Conte wilde de krachtpatser er ook graag bij hebben en Traoré kon in Londen een stuk meer verdienen dan in Barcelona. De aanvaller kiest desondanks naar de club waar hij in het verleden van is gaan houden en hoopt bij een tweede poging nu wél te kunnen doorbreken bij Barça.

Na Dani Alves en Ferran Torres moet Traoré de derde winteraanwinst van Barcelona gaan worden. Het is de bedoeling dat er voor het einde van de maand nog meer spelers bij gaan komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.