Castaignos maakt op fraaie wijze einde aan doelpuntendroogte

Reacties

Luc Castaignos heeft met een goal bijgedragen aan de oefenwinst van Sporting Lissabon op Lausanne Sport. De Nederlander maakte zijn eerste goal in bijna een half jaar: 4-1.

Castaignos maakt op fraaie wijze einde aan doelpuntendroogte

Sporting verhuurde Castaignos afgelopen seizoen aan Vitesse, maar in Arnhem wist de spits slechts drie keer te scoren in 36 wedstrijden. Zijn laatste goal maakte Castaignos op 17 februari in de thuiswedstrijd tegen Excelsior (1-2), sindsdien stond hij droog.

Tegen Lausanne was het echter na nog geen twee minuten al raak. Castaignos begon zelf op fraaie wijze aan de aanval, maakte zich weer aanspeelbaar en rondde beheerst af. Het was de 1-0 in de oefenwedstrijd die uiteindelijk met 4-1 werd gewonnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Castaignos kreeg een kans in het oefenduel omdat bijvoorbeeld Bas Dost niet mee is gegaan met Sporting op het trainingskamp in Zwitserland. De spits werd slachtoffer van geweld tijdens een supportersaanval in mei. Hij liep een hoofdwond op en aast inmiddels op een vertrek.

Ook andere sterspelers dienden een verzoek tot contractontbinding in. Keeper Rui Patrício is inmiddels vertrokken, maar Bruno Fernandes verlengde tegen alle verwachtingen in toch zijn contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.