Carrasco gepikeerd na vragen: 'Geloven jullie nog wel in ons?'

Reacties

Aanvaller Yannick Carrasco van België heeft tijdens een persmoment de rollen omgedraaid. De aanwezige journalisten moesten maar eens de vragen van de voetballer beantwoorden.

Carrasco gepikeerd na vragen: 'Geloven jullie nog wel in ons?'
© Pro Shots
Italië
Italië
2 - 1
België
België

Carrasco kreeg eerst zelf de vraag of hij er nog wel geloof in heeft dat deze spelersgroep voor de titel kan spelen in Qatar. De speler van Atlético Madrid kaatste terug. 'Wij geloven altijd in onszelf. Maar wat denken jullie? Geloven jullie nog in ons? Want na de nederlaag tegen Frankrijk (in de halve finale van de Nations League, red.) hebben we het gevoel dat jullie niet meer in ons geloven. We weten dat we een mooie ploeg hebben en dat we iets moois kunnen doen. Dus ik draai de vraag om: geloven jullie nog in ons?'

Het antwoord van de vragensteller was overigens positief: 'Wij geloven dat het kan als iedereen zijn topniveau haalt. Jullie worden natuurlijk wel wat ouder.' Carrasco haalde vervolgens aan dat Italië Europees kampioen werd met steunpilaar Giorgio Chiellini, die tijdens het EK 36 was. Italië is zondag ook de tegenstander van België in de troostfinale van de Nations League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.