Captain Noble haalt uit naar clubleiding West Ham na vertrek toptalent

Reacties

De transfer van Grady Diangana heeft kwaad bloed gezet bij Mark Noble. De aanvoerder van West Ham United liet zijn frustraties de vrije loop op Twitter.

Captain Noble haalt uit naar clubleiding West Ham na vertrek toptalent
© Pro Shots

Noble is de meest loyale speler in de Premier League. De 33-jarige middenvelder debuteerde in augustus 2004 op zeventienjarige leeftijd in het eerste elftal van West Ham en staat aan de vooravond van zijn zeventiende seizoen bij de Londense club. De aanvoerder van de Londense club had dat nieuwe seizoen graag begonnen met Diangana, maar die werd deze week verkocht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vrijdagavond reageerde Noble zeer teleurgesteld op de bevestiging van West Ham United dat Diangana is verkocht aan West Bromwich Albion. De naar de Premier League gepromoveerde club betaalt naar verluidt 20 miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder. 'Als aanvoerder van deze voetbalclub ben ik ontdaan, boos en verdrietig dat Grady is vertrokken, [het is een] geweldige jongen met een geweldige toekomst !!!!!'

Diangana speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor West Brom, dat mede dankzij de acht doelpunten en zes assists van Diangana als tweede eindigde in het Championship en zodoende promoveerde. Diangana maakte veel indruk en Noble verheugde zich op de terugkeer van de jeugdinternational, maar schitteren in het shirt van West Ham zal hij tot ongenoegen van de aanvoerder niet meer doen.

Bekijk hier al onze video's
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.