BVB haalt met Dahoud volgende groeibriljant binnen

Reacties

Mahmoud Dahoud maakt na dit seizoen de overstap van Borussia Mönchengladbach naar Borussia Dortmund, dat daarmee opnieuw een grote belofte aan zich bindt.

BVB haalt met Dahoud volgende groeibriljant binnen

Dahoud staat te boek als een van de revelaties in de Bundesliga. De 21-jarige middenvelder met Syrische achtergrond, voor wie Borussia Dortmund naar verluidt ruim tien miljoen euro betaalt, werd ook in verband gebracht met Juventus en Liverpool.

De Duitse jeugdinternational heeft gekozen voor een langer verblijf in Duitsland. Bij BVB tekent hij een contract tot medio 2022. Daarmee heeft die club opnieuw de selectie verrijkt met een aanstormend talent, zoals eerder onder anderen Ousmane Dembélé, Alexander Isak en Emre Mor werden vastgelegd.

'Deze beslissing is hem extreem zwaar gevallen', zei technisch directeur Max Eberl op de website van Borussia Mönchengladbach over het afscheid van Dahoud. 'Maar het is voor de speler en voor de club belangrijk dat er een beslissing is gevallen, zodat de koppies leeg gemaakt kunnen worden.'

Die Fohlen hadden geprobeerd hem met een mooie aanbieding te verleiden zijn in 2018 aflopende contract te verlengen. Maar dat bleek tevergeefs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.