Burak Yilmaz bevestigt vertrek bij Fortuna en belooft uitleg

Reacties

Burak Yilmaz keert niet meer terug bij Fortuna Sittard. De Turkse spits heeft via Instagram laten weten dat de breuk definitief is. Yilmaz hield het in zijn statement kort, maar belooft binnenkort meer duidelijkheid te geven.

Burak Yilmaz bevestigt vertrek bij Fortuna en belooft uitleg
© Pro Shots

Fortuna Sittard moest Yilmaz de afgelopen maanden al missen. De aanvaller deed begin april voor het laatst mee in een wedstrijd van Fortuna. Toen verloor hij met 4-0 van Ajax. Dat blijkt nu ook zijn laatste duel te zijn geweest. Hij wenst de club wel succes verder.

© Screenshot Instagram

'Ik zal niet meer voor Fortuna spelen volgend seizoen', valt te lezen in zijn statement op sociale media. 'Ik zal zo snel mogelijk uitleg geven over wat er is gebeurd met de clubeigenaar en Azerion. Ik wens jullie veel succes.' Azerion is onderdeel van Fortuna-aandeelhouder Principion. Yilmaz ondervond vorige maand nog problemen met de uitbetaling van zijn salaris.

Yilmaz kwam dit seizoen tot 26 wedstrijden voor Fortuna, waarin hij negen keer scoorde en vier assists gaf. Eerder wist zijn ploeggenoot Dogan Erdogan al te melden dat Yilmaz diverse aanbiedingen van andere clubs heeft liggen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.