Bundesliga-Dino HSV geeft teken van leven

Reacties

Met het punt schiet Hamburger SV niet veel op, maar de Bundesliga-Dino won vertrouwen op weg naar de Nord-Derby tegen het eveneens kwakkelende Werder Bremen.

Bundesliga-Dino HSV geeft teken van leven

1899 Hoffenheim – Hamburger SV 2-2
Hamburger SV blijft nog verstoken van de eerste overwinning van het seizoen. Maar trainer Markus Gisdol zag dat zijn ploeg op voor hem bekend terrein een bemoedigend punt pakken. Het nog immer ongeslagen 1899 Hoffenheim greep daardoor naast de derde plaats in de Bundesliga.

Gisdol, die dertien maanden geleden bij Hoffenheim moest vertrekken na een nederlaag tegen HSV, zag na bijna een half uur Die Rothosen na twee maanden weer scoren op vreemde bodem. Na de openingstreffer van Filip Kostic draaide Hoffenheim de rollen om via goals van Sandro Wagner en Steven Zuber. Nicolai Müller bepaalde na een uur de eindstand op 2-2. HSV blijft met drie punten laatste in de Bundesliga.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 1-2
Werder Bremen, volgende week op bezoek bij rivaal Hamburger SV, heeft in de strijd tegen degradatie een tik gekregen. Na de fraaie 1-0 van Florian Grillitsch - op aangeven van Niklas Moisander knalde hij in de kruising - kwam een oud probleem aan de oppervlakte. Na de gelijkmaker van Alexander Meier zorgde Bundesliga-debutant Aymane Barkok in de laatste minuut voor een feestje bij Eintracht Frankfurt. De achttienjarige invaller onderstreepte daarmee ook de kwetsbaarheid van Werder, dat dit Bundesliga-seizoen al 29 treffers heeft geïncasseerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.