Bundesliga-avontuur lonkt voor opgeleefde ex-Ajacied Wöber

Reacties

Maximilian Wöber is de belangrijkste kandidaat om de defensieve versterking te worden van VfL Wolfsburg. Volgens verschillende Duitse media maakt de huidige nummer twaalf van de Bundesliga serieus werk van de komst van de 24-jarige Oostenrijker.

Bundesliga-avontuur lonkt voor opgeleefde ex-Ajacied Wöber
© Pro Shots

Wöber heeft bij Red Bull Salzburg nog een contract tot medio 2024. Hij werd afgelopen weekend nog bekeken bij de Oostenrijkse kampioen door Marcel Schäfer, de technisch directeur van Wolfsburg. Na positieve scoutingsrapporten wilde de beleidsbepaler graag nog eens met eigen ogen zien hoe Wöber bij Salzburg is uitgegroeid tot een belangrijke kracht.

Een transfer naar Wolfsburg zou voor Wöber zijn derde buitenlandse avontuur betekenen. De linksbenige centrumverdediger verliet Rapid Wien in 2017 voor Ajax. Hij vertrok begin 2019 vanuit Amsterdam naar Sevilla. In de zomer van 2019 ging de Oostenrijks international al aan de slag bij Salzburg.

Bij Wolfsburg moet Wöber de opvolger worden van John Anthony Brooks, melden Wolfsburger Allgemeine Zeitung en BILD. Hij wordt in de Volkswagen Arena dan ook een concurrent van Micky van de Ven, de enige Nederlandse speler in de selectie van Die Wölfe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.