Buitenlandse interesse voor Bazoer

Reacties

Riechedly Bazoer kan zich mogelijk gaan opmaken voor een nieuw buitenlands avontuur. De 27-jarige centrale verdediger van AZ staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Deense Brøndby IF. Behalve de Deense interesse, is er ook vanuit Italië en Duitsland geïnformeerd naar de zesvoudig international.

Buitenlandse interesse voor Bazoer
© Pro Shots

Bazoer, die bij AZ nog een contract heeft tot medio 2025, werkte zich dit seizoen onder de inmiddels ontslagen Pascal Jansen op tot multifunctionele basisspeler van de Alkmaarders. De van origine middenvelder deed dat, net als in zijn periode bij Vitesse, als centrale verdediger. Bazoer begon dit seizoen 24 van de 26 officiële duels in de basiself van AZ. De kans is dan ook groot dat de Alkmaarders de speler niet zomaar zal willen laten gaan.

Mocht het toch tot een transfer komen, dan zal Bazoer voor de derde keer aan een buitenlands avontuur beginnen. Zo kwam hij in het verleden uit voor VfL Wolfsburg (Duitsland) en FC Porto (Portugal). In Nederland speelde hij behalve AZ voor de Ajax, FC Utrecht, Vitesse en in de jeugd van PSV.

Spelersprofiel

R. Bazoer


Geboortedatum:
12 oktober 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Utrecht
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
AZ
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.