Bruno Fernandes ziet droom uitkomen: 'De liefde begon toen ik Ronaldo zag'

Reacties

Manchester United heeft de komst van Bruno Fernandes donderdag officieel afgerond. De Engelsen laten weten dat de transfer één dag voor het verstrijken van de transferdeadline in orde is gemaakt.

Bruno Fernandes ziet droom uitkomen: 'De liefde begon toen ik Ronaldo zag'
© Pro Shots

Fernandes heeft voor vijfenhalf jaar getekend op Old Trafford. De middenvelder kost naar schatting 55 miljoen euro, maar die som kan via bonussen nog verder oplopen tot 80 miljoen euro.

De 25-jarige Portugees zegt blij te zijn met de stap naar Manchester United. 'Mijn liefde voor de club begon toen ik Cristiano Ronaldo zag spelen. Sinds dat moment ben ik groot fan van deze club', verklaart Fernandes. 'Dat ik nu zelf voor United ga spelen voelt ongelooflijk. Ik heb heel hard gewerkt om hier te komen en ik beloof de fans dat ik alles zal geven om deze club meer successen en prijzen te bezorgen.'

Fernandes voelt dat hij op de juiste plek is aanbeland. 'Het voelt onwerkelijk dat zoveel grote spelers die voor Manchester United hebben gespeeld zulke mooie dingen over me gezegd hebben. Ik ben Ole Gunnar Solskjaer en iedereen bij de club veel dank verschuldigd voor het vertrouwen dat ze in me tonen. Ik kan niet wachten om dat vertrouwen terug te betalen binnen de lijnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Bruno Fernandes
Meer over Bruno Fernandes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.