Bruins blijft Excelsior trouw

Reacties

Luigi Bruins heeft een nieuw contract tot medio 2018 getekend bij Excelsior. De vorige verbintenis van de dertigjarige middenvelder liep eind deze maand af, maar beide partijen hadden de intentie langer met elkaar door te gaan.

Bruins blijft Excelsior trouw

De Rotterdammer begon zijn profloopbaan bij Excelsior en keerde na periodes bij Feyenoord, Red Bull Salzburg en Olympique Nice in 2014 terug op het oude nest. Bruins kwam het voorbije seizoen ondanks blessureleed tot 24 optredens in de Eredivisie, waarin hij twee keer scoorde en drie assists leverde bij de nummer twaalf van de Eredivisie.

Excelsior is voor Bruins in de loop der jaren een tweede thuis geworden, zo vertelt de spelmaker op de clubsite. 'Het is al vaker gezegd, maar dit is mijn club. Ook mijn familie en kinderen komen heel graag bij Excelsior. Dat neem je ook mee in je beslissing, je wilt je kinderen liever niet uit hun vertrouwde omgeving halen. Tenzij een aanbieding bijvoorbeeld uit het buitenland zo goed is dat het te mooi is om te laten liggen', aldus Bruins, in wiens contract een optie is opgenomen om tot de zomer van 2019 te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.