'Briljante' Gakpo staat voor Liverpool-debuut

Reacties

Cody Gakpo staat voor zijn debuut bij Liverpool, daar heeft het tenminste alle schijn van. Manager Jürgen Klopp gaf vrijdag een persconferentie en hintte stevig op speeltijd voor de Eindhovenaar in de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

'Briljante' Gakpo staat voor Liverpool-debuut
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 2
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

'Ja, hij is in de race voor speelminuten', zei Klopp over Gakpo. 'Hij zit natuurlijk bij de selectie. Waar in de selectie, dat gaan we in de komende uren eens beslissen, maar dat is al een goede zaak. Mijn eerste indrukken van hem zijn briljant. Met alle blessures die we hebben zie je een natuurtalent op het veld die weet waar het doel staat, dat is voor ons allemaal een boost', aldus Klopp.

'Hij zal op een manier zeker bij de wedstrijd betrokken zijn. Het is een goede speler, goed in de kleine ruimtes. Hij schiet graag van afstand en heeft daar ook een vrij goede techniek in. En hij kan goed dribbelen', jubelde de manager over zijn nieuwste aanwinst.

'Cody ziet er echt veelbelovend uit. Ik weet niet of hij 100% fit is, hij heeft een paar sessies met het team gedaan. Dat was wel intens voor hem, omdat het nieuw is. We gaan hem tijd geven om zich aan te passen´, aldus Klopp die ook de intelligentie van Gakpo roemde. 'En dat hij voor Liverpool kiest, bewijst dat alleen maar.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.