Briljant: Xhaka laat trainer Xabi Alonso schrikken na doelpunt

Reacties

Granit Xhaka opende vrijdagavond al vroeg de score tegen FSV Mainz 05 open en liet vervolgens de medische staf en technische staf van Bayer Leverkusen schrikken door een blessure te veinzen.

Briljant: Xhaka laat trainer Xabi Alonso schrikken na doelpunt
© Viaplay
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het komt vaker voor dat spelers op deze manier een doelpunt vieren, maar zo succesvol als Xhaka zijn er niet veel. De middenvelder greep na zijn prachtige doelpunt in de derde minuut naar zijn hamstring en werd vervolgens omringd door zijn medespelers.

De medische staf stond aan de zijlijn al helemaal klaar om naar de geblesseerde speler toe te gaan, toen duidelijk werd Xhaka een grapje maakte en van zijn blessure een dansje maakte. Aan de zijlijn was nog net het verbaasde gezicht van trainer Xabi Alonso te zien, die vervolgens net zo snel schakelde als in zijn spelerscarrière en aan de dokters vertelde dat het om een grapje ging.

Misschien was Bayer Leverkusen even de concentratie kwijt na het grapje van Xhaka, want kort erna scoorde Mainz. In de tweede helft werd alsnog de zege behaald, wat voor de thuisclub een record was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.