Brighton-fans slaan terug naar Roma-aanhang na spandoek Queen Elizabeth

Reacties

De fans van Brighton & Hove Albion hebben op ludieke wijze gereageerd op het spandoek van de AS Roma-aanhang over Queen Elizabeth. Donderdagavond was Roma-icoon Francesco Totti de pineut.

Brighton-fans slaan terug naar Roma-aanhang na spandoek Queen Elizabeth
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tijdens het eerste treffen tussen de twee clubs in de Europa League vorige week was in het Stadio Olimpico een spandoek te zien met een vulgaire boodschap over de overleden Koningin Elizabeth. Dat konden de fans van Brighton natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

De aanhang van de Britse club koos op het eigen spandoek voor misschien wel de twee meest gevoelige onderwerpen voor de Romeinen: Totti en pizza. 'Totti houdt van ananas op pizza', zo viel donderdagavond in het Amex Stadium te lezen. 'Nadat Roma-fans de Koningin tijdens de heenwedstrijd hebben geplaagd, besloten de fans van Brighton zich te richten op de Koning van Rome', zo analyseerde het Italiaanse sociale mediakanaal Calciotori Brutti.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Roma won het tweeluik overigens overtuigend met 1-4. 

Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
1 - 0
AS Roma
AS Roma
Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Brighton & Hove Albion
Meer over Brighton & Hove Albion
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.