Brighton bezegelt langer verblijf van 'sleutelspeler' Veltman

Reacties

Joël Veltman heeft zijn contract verlengd bij Brighton & Hove Albion. De Premier League-club maakte maandagavond bekend dat de Nederlander zijn aflopende verbintenis open heeft gebroken tot medio 2025.

Brighton bezegelt langer verblijf van 'sleutelspeler' Veltman
© Pro Shots

Afgelopen seizoen was Veltman een belangrijke pilaar in het elftal dat voor het eerst in de geschiedenis van de club Europees voetbal haalde. Manager Roberto De Zerbi gaf in april al aan dat hij het niet zag zitten om de oud-Ajacied kwijt te raken. Dat bevestigde hij maandag nog maar eens. 'Ik ben heel blij dat hij zijn contract heeft verlengd', reageerde de Italiaan via de officiële kanalen.

'Hij is een geweldig voorbeeld voor de andere spelers', vervolgde De Zerbi zijn lofzang. De manager ziet in de international een belangrijk pion. 'Hij is een sleutelspeler voor ons, hij is heel belangrijk.'

Ook Veltman zelf gaf aan VI aan niet per se te staan te springen om te vertrekken uit Brighton & Hove. Inmiddels is de verbintenis verlengd. Dat houdt in dat Veltman nog zeker twee seizoenen vastligt bij de Premier League-subtopper. Tot nu toe kwam Veltman tot 106 officiële duels in drie seizoenen bij The Seagulls.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.