Brentford zet Dijkhuizen al aan de kant

Reacties

Voor Marinus Dijkhuizen is het avontuur bij Brentford al na negen wedstrijden voorbij. Ook zijn assistent Roy Hendriksen is ontslagen bij de club uit het Championship.

Brentford zet Dijkhuizen al aan de kant

Brentford haalde Dijkhuizen weg bij Excelsior, waarbij zijn successen als trainer een argument waren om in zee te gaan met de Westlander. Maar het bleek geen succesvolle samenwerking, want na acht competitieduels heeft de club uit het Championship de Nederlander al ontslagen.

De resultaten waren niet goed onder Dijkhuizen, die slechts twee van de acht wedstrijden in het Championship won. Bovendien werd in de strijd om de League Cup een blamerende nederlaag tegen vierdeklasser Oxford United geleden (0-4). De 2-1 nederlaag tegen Sheffield Wednesday, waardoor The Bees op de negentiende plaats zijn beland, was klaarblijkelijk de druppel voor de clubleiding.

Brentford, dat ook assistent Hendriksen heeft ontslagen, heeft inmiddels Lee Carsley aangesteld als opvolger. De opvolger komt van het beloftenteam van The Bees. Hij tekende tot het einde van het seizoen.

In een eerste reactie laat Dijkhuizen weten het ontslag niet te hebben zien aankomen. 'Ik ben geschokt door ons snelle ontslag. Onze tijd hier was te kort, maar ik heb ervan genoten om voor Brentford te werken. Zeker van de fans en de sfeer', aldus Dijkhuizen via zijn Twitter-account.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.