Brentford verkent transferopties na 232 aanklachten

Reacties

De clubleiding van Brentford zit in een spagaat. Topschutter Ivan Toney wordt mogelijk geschorst na het overtreden van de gokregels en dus wordt met specifieke eisen naar de transfermarkt gekeken.

Brentford verkent transferopties na 232 aanklachten
© Pro Shots

Voor de start van het WK kwam in Engeland naar buiten dat Toney werd aangeklaagd voor het overtreden van de gokregels, liefst 232 keer ging de spits van Brentford in de fout volgens de Engelse voetbalbond.

In de ongeveer vergelijkbare zaak van Joey Barton (de oud-middenvelder zette op meer dan duizend wedstrijden in) volgde een schorsing van liefst vijf maanden, waardoor Brentford het ergste vreest. Sky Sports beschrijft de lastige situatie van de huidige nummer tien van de Premier League.

'De opties zijn beperkt vanwege de specifieke eisen die ze hebben in deze unieke omstandigheid. De club heeft iemand nodig met Premier League-ervaring, die een vliegende start kan maken om de status van Brentford als middenmoter in stand te houden. Maar de club weet niet hoe lang Toney geschorst wordt, dus zal het een uitdaging worden om zo'n dergelijke spits te overtuigen met slechts een korte periode van zekerheid op speeltijd.'

Toney maakte in de eerste seizoenshelft tien doelpunten in de Premier League, alleen Harry Kane (12) en Erling Haaland (18) kwamen tot meer doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.