Brentford heeft Dervisoglu ook in de Premier League niet nodig

Reacties

Halil Dervisoglu speelt ook dit seizoen bij Galatasaray. De 21-jarige aanvaller wordt door de Turkse club opnieuw gehuurd van Brentford, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. Galatasaray heeft een optie tot koop bedongen.

Brentford heeft Dervisoglu ook in de Premier League niet nodig
© Pro Shots

Dervisoglu werd vorig seizoen eerst zonder veel succes verhuurd aan FC Twente en vervolgens aan Galatasaray, waar hij na enkele invalbeurten aan het einde van het seizoen plots begon te scoren. Hij verdiende zo een plek in de Turkse EK-selectie. Voor het land liep het toernooi uit op een debacle met drie nederlagen in de groepsfase.

Bij Galatasaray mag Dervisoglu zich nu weer laten zien, waar dat bij het naar de Premier League gepromoveerde Brentford geen optie was. De transfermarkt is in Turkije nog tot en met 8 september open, waardoor de voormalig aanvaller van Sparta Rotterdam na 31 augustus kon overstappen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.