Brenet uit de selectie gezet bij FC Twente

Reacties

Joshua Brenet is door Ron Jans uit de selectie gezet bij FC Twente. De rechtsback is disciplinair gestraft, nadat hij in de ogen van de hoofdtrainer niet goed reageerde op zijn wissel tegen PSV.

Brenet uit de selectie gezet bij FC Twente
© Pro Shots

Brenet (28) werd in de met 3-1 verloren uitwedstrijd bij PSV na ruim een uur naar de kant gehaald. Het is niet precies bekend wat er vervolgens precies is gebeurd. Brenet trainde de afgelopen dagen al voor zichzelf en ontbreekt zaterdag in de wedstrijdselectie voor SC Heerenveen-thuis.

'Joshua heeft deze week niet goed gereageerd op zijn wissel tegen PSV. Daarom is hij er dit weekend niet bij’, licht Jans toe op de clubsite. 'Hij trainde deze week individueel. Maandag meldt Joshua zich weer.'

Voor Brenet wordt dit de tweede wedstrijd die hij dit seizoen mist. De back ontbrak eerder in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, vanwege een blessure. Bij de overige 22 competitiewedstrijden deed hij altijd mee: negentien keer als basisspeler, drie keer als invaller.

Eerder dit seizoen werd Virgil Misidjan ook al voor een wedstrijd uit de selectie gezet door Jans. De vleugelaanvaller kon zich toen niet vinden in zijn reserverol, maar reageerde goed op zijn straf en is inmiddels basisspeler.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.