Brenet heeft transfer te pakken: 'Dit is voor mij de ideale club'

Reacties

In januari ketste een transfer naar Sevilla nog af; nu vertrekt Joshua Brenet alsnog bij PSV. De verdediger heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij 1899 Hoffenheim en kijkt uit naar het avontuur in een Europese topcompetitie.

Brenet heeft transfer te pakken: 'Dit is voor mij de ideale club'

'Ik ben heel blij dat deze transfer gelukt is', zegt Brenet (24) op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Hier kan ik me in een jonge, aanvallende ploeg en onder leiding van een geweldige coach op het hoogste niveau verder ontwikkelen. Hoffenheim is voor mij de ideale club.'

Brenet kwam dinsdag al door de medische keuring en is na Leonardo Bittencourt (1. FC Köln) en Ishak Belfodil (Standard Luik) de derde nieuwkomer bij Hoffenheim. De ploeg van Julian Nagelsmann eindigde in het afgelopen seizoen als derde in de Bundesliga en mag daardoor in het aankomende voetbaljaar aan de groepsfase van de Champions League deelnemen.

'Joshua is een snelle en dynamische speler, die met zijn offensieve drang veel power op de flank brengt', zegt Alexander Rosen, sportief directeur bij Hoffenheim. 'Daarbij kan hij op beide kanten uit de voeten. Dat maakt hem een zeer interessante aanwinst voor onze selectie.' Brenet treft bij Hoffenheim onder meer landgenoot Justin Hoogma, die vorig jaar al werd overgenomen van Heracles Almelo. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.