Braziliaan Kenedy opnieuw in beeld bij PSV

Reacties

De Braziliaan Kenedy is een van de kandidaten die in beeld is bij PSV om het eventuele vertrek van Jetro Willems op te vangen. De 21-jarige linkerflankspeler staat nu nog onder contract bij Chelsea.

Braziliaan Kenedy opnieuw in beeld bij PSV

Kenedy groeide op bij Fluminense en is van origine een aanvallend ingestelde speler op de linkerflank. Chelsea haalde hem in de zomer van 2015 naar Londen en in dat seizoen liet manager Guus Hiddink hem voornamelijk opdraven als linksback.

Afgelopen seizoen werd Kenedy door Chelsea verhuurd aan Watford, maar zijn verblijf daar draaide op een mislukking uit. De Braziliaan keerde daarop nog voor het einde van het seizoen terug in Londen. Voordat Kenedy een jaar terug voor Watford koos was hij ook al in beeld bij PSV.

Kenedy beschikt bij de Engelse kampioen nog over een contract tot medio 2020. Chelsea zou bereid zijn te praten over zowel een verhuurperiode als een definitieve overname. Voor de Braziliaan is ook belangstelling uit Spanje en Italië.

Voor Willems is al interesse, zo liet zijn zaakwaarnemer Sigi Lens al weten. De linksback staat bij PSV nog tot medio 2018 onder contract. Technisch manager Marcel Brands bestempelde een vertrek van Willems al eerder als een zeer reële optie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.