Brazilië neemt na rust afstand van Wales

Brazilië heeft ook de tweede oefeninterland in Londen weten te winnen. Na de3-0 zege op Argentinië, klopte het Wales op White Hart Lane met 2-0.

Zo indrukwekkend als tegen de Zuid-Amerikaanse aartsrivaal was het spel deze keer niet. In de eerste helft was Wales gelijkwaardig en moest PSV-doelman Gomes regelmatig op zijn hoede zijn.

Pas na rust kwam Brazilië, waar coach Carlos Dunga een vrijwel geheel gewijzigde ploeg liet starten, een beetje los. Debutant Marcelo liet zien over een klassieke Braziliaanse wreeftrap te beschikken. De achttienjarige linksback schoot van twintig meter met links fraai raak.

Ook Vagner Love scoorde voor het eerst in het shirt van de Goddelijke Kanaries. De spits van CSKA Moskou kopte een voorzet van Cicinho knap binnen. Het was zijn vierde interland.

Naast Gomes was ook Alex negentig minuten van de partij. Ronaldinho startte na zijn spierblessure in de basis en kon zich nauwelijks onderscheiden. Brazilië speelde sowieso niet al te geïnspireerd en dwingend.