Branderhorst én De Keijzer hebben vertrekwens na komst Barkas

Reacties

FC Utrecht verraste vrijdagavond met de terugkeer van Vasilis Barkas. De Griekse doelman tekende een contract voor één seizoen. Gevolg is wel dat zijn beide concurrenten – Mattijs Branderhorst én Fabian de Keijzer – nog deze window een transfer overwegen.

Branderhorst én De Keijzer hebben vertrekwens na komst Barkas
© Pro Shots

Voorafgaand aan het seizoen was de afspraak dat de zelf opgeleide Fabian de Keijzer met de van NEC overgekomen Mattijs Branderhorst zou vechten om een plek onder de lat. Beiden weten dat ze de strijd met de Grieks international, vorig jaar eerste doelman in Stadion Galgenwaard, in principe niet zullen winnen. En dus hebben beiden nu een vertrekwens.

Met De Keijzer was voor de zomer al een afspraak gemaakt. Als hij de concurrentiestrijd zou verliezen van Branderhorst, dan zou hij elders minuten gaan maken. Naar verluidt gaat dat niet alleen om een verhuur. Branderhorst wil een gesprek. ‘Daar baal ik van, natuurlijk. Waar ik vooral van baal is dat we in eerste instantie afspraken hebben gemaakt. Dat ik een eerlijke kans zou krijgen in de voorbereiding. Na drie weken gaan de plannen in de prullenbak en wordt er een buitenkans binnengehaald.’

Technisch directeur Jordy Zuidam laat weten met zowel De Keijzer als Branderhorst in gesprek te zullen gaan.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer V. Barkas
Meer over V. Barkas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.