Braafheid weigert transfer naar Salernitana

Reacties

Edson Braafheid is ondanks zijn bijrol niet van plan te vertrekken bij Lazio. De linksback heeft een overgang naar Salernitana geweigerd.

Braafheid weigert transfer naar Salernitana

Dat zegt Lazio-eigenaar Claudio Lotito, die ook eigenaar is van Serie B-club Salernitana. 'Ik heb Braafheid en Ravel Morrison gevraagd of ze naar Salernitana wilden, maar daar stonden ze niet voor open. Ik heb tot het allerlaatste moment geprobeerd om hen te overtuigen, maar ze weigerden. Tja, ik kan niemand dwingen', aldus de preses.

Lotito baalt van de weigering van Braafheid en Morrison, want zijn tweede club had de versterkingen goed kunnen gebruiken, getuige de twintigste plaats op de ranglijst. 'Voor Salernitana waren zij spelers van absoluut topniveau geweest. Ik heb ze zelfs een bonus aangeboden als ze zouden vertrekken, maar ook daar gingen ze niet op in. Jammer, want bij Lazio spelen ze niet.'

De 32-jarige Braafheid kwam dit seizoen pas tot veertien speelminuten voor Lazio, waar hij twintig keer op de bank zat. Vorig seizoen kwam de tienvoudig international nog tot zestien competitiewedstrijden voor de Romeinen. Eerder kwam Braafheid, die in 2010 nog inviel tijdens de verloren WK-finale, uit namens 1899 Hoffenheim, Bayern München, Celtic, FC Twente en FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.