Braaf troeft Van den Berg af met knappe rush in Engelse minikraker

Reacties

Jayden Braaf heeft Manchester City Onder-23 zondag hoogstpersoonlijk een overwinning bezorgd. De zeventienjarige Nederlander maakte het enige doelpunt in de kraker tegen de leeftijdsgenoten van Liverpool.

Braaf troeft Van den Berg af met knappe rush in Engelse minikraker
© Pro Shots

In de 25ste minuut van de wedstrijd werd Braaf de diepte in gestuurd door ploeggenoot Adrian Bernabe García. De linksbuiten had een behoorlijke achterstand op landgenoot Sepp van den Berg, maar perste er een indrukwekkende sprint uit. Van den Berg kon Braaf niet bijhouden en zag het Manchester City-talent oog in oog met de doelman koeltjes afronden: 1-0.

Voor Braaf was het alweer zijn zesde doelpunt in twaalf competitieduels voor City Onder-23 dit seizoen. De zeventienjarige Amsterdammer speelt sinds 2018 voor The Citizens en traint al regelmatig mee met het eerste elftal. Tot een debuut voor de ploeg van Pep Guardiola kwam het nog niet.

Van den Berg stond bij Liverpool Onder-23 in de basis, Ki-Jana Hoever was er niet bij. Hij zit op de bank bij de hoofdmacht bij het FA Cup-duel met Everton. 

Braaf krijgt vertrouwen van Guardiola: 'Ik ga zeker het eerste van City halen'
Sepp van den Berg over topspitsen van Liverpool, leermeester Van Dijk en Oranje
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.