Boze fans bestormen veld driemaal tijdens West Ham-verlies

Reacties

Tijdens de wedstrijd West Ham United - Burnley (0-3) hebben fans tot driemaal toe het veld betreden. Ook ontstonden er opstootjes op de tribunes, nadat fans hun onvrede uitten jegens de directieleden.

Boze fans bestormen veld driemaal tijdens West Ham-verlies

West Ham United staat maar enkele punten boven de degradatiezone in de Premier League en toen in de tweede helft de score werd geopend door Burnley, kwamen boze fans verhaal halen bij de spelers. Aanvoerder Mark Noble kon zich niet inhouden en probeerde een veldbestormer van het veld te krijgen (zie video onder).

Ook bij de 0-2 van Burnley werd de wedstrijd onderbroken door fans, terwijl West Ham-keeper Joe Hart bij de derde tegentreffer werd aangesproken door supporters. De goalie zag er niet goed uit bij de 0-3 en dat moment zorgde voor een nieuwe woede-uitbarsting in het stadion.

Directie
Ook de directie moest het ongelden tijdens West Ham United - Burnley. Een grote groep fans verzamelde zich voor skybox van eigenaren David Gold en David Sullivan, die volgens Engelse media voor hun eigen veiligheid de tribune verlieten. Tijdens dat moment lieten de wisselspelers van Burnley zich op positieve wijze zien. Zij zagen dat kinderen onder de voet werden gelopen en boden de kleintjes een veilige haven op de bank.

West Ham United heeft op het moment van schrijven nog niet gereageerd op alle consternatie.

Het uitzicht van de directie op de groep boze fans.
Het uitzicht van de directie op de groep boze fans.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.