Bournemouth slaat slag en herenigt Solanke met Aké

Reacties

AFC Bournemouth heeft zich vrijdag versterkt met Dominic Solanke. De 21-jarige aanvaller komt over van Liverpool, waar hij weinig aan spelen toekwam door de extreem grote concurrentie.

Bournemouth slaat slag en herenigt Solanke met Aké

Met het vastleggen van Solanke troeft Bournemouth andere geïnteresseerde clubs als Brighton & Hove Albion en Crystal Palace af.

'Bournemouth gaat een goede richting op. Zeker op mijn leeftijd is dit een mooie club om voor te spelen', vertelt Solanke op de site van zijn nieuwe club. De club van manager Eddie Howe doet geen mededelingen over de transfersom, maar volgens Engelse media betalen The Cherries negentien miljoen pond (21 miljoen euro) voor de aanvaller.

Liverpool nam Solanke medio 2017 over van Chelsea. The Blues stalden de aanvaller in het seizoen 2015/16 bij Vitesse. Bij Bournemouth komt Solanke onder anderen Nathan Aké tegen, die hij nog kent van zijn Chelsea-tijd. In de Youth League speelden ze zelfs samen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.