Bosz ziet nieuwe spits direct bijdragen aan doelpuntenfestijn

Reacties

Bayer Leverkusen heeft zich overtuigend geplaatst voor de tweede ronde van de strijd om DFB Pokal. De ploeg van Peter Bosz had de klus na een half uur geklaard.

Bosz ziet nieuwe spits direct bijdragen aan doelpuntenfestijn
© Pro Shots
Eintracht Norderstedt
Eintracht Norderstedt
0 - 7
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

'Het zou mooi zijn als Patrik dertig goals maakt en er dertig voorbereidt, maar ik geloof dat hij dat niet alleen kan doen. Daarom geloof ik niet dat het bij Patrik blijft', zei Peter Bosz bij de komst van Patrik Schick met een knipoog naar de grote erfenis van het vertrokken duo Kai Havertz en Kevin Volland.

De Nederlandse trainer liet zijn nieuwe spits na rust opdraven. Vanaf de kant had de Tsjech al gezien dat het verzet van Norderstedt al snel was gebroken. De snelle treffer van Lars Bender, op aangeven van Daley Sinkgraven, bleek de voorbode van een zeer productief half uur. Nadat de stofwolken waren opgetrokken stond er 0-6 op het scorebord dankzij Nadiem Amiri (2x), Lucas Alário, Charles Aránguiz en Florian Wirtz.

Met Schick in de gelederen bleef Regionalligist Norderstedt lang meer schade bespaard. In de 77ste minuut viel dan toch nog de 0-7. De zevende treffer kwam op naam kwam van de Tsjech, die daarmee zijn Leverkusen-debuut op gepaste wijze opluisterde en zo zijn bijdrage leverde aan het bekersucces.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.