Bosz wil met eindsprint uniek seizoen neerzetten

Reacties

Peter Bosz is benieuwd hoe PSV voor de dag komt uit tegen NEC, direct na de interlandbreak. De trainer daagt zijn selectie uit om in de komende weken van een 'bijzonder seizoen' een 'uniek seizoen' te maken.

Bosz wil met eindsprint uniek seizoen neerzetten
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
3 - 1
PSV
PSV

De uitschakeling in de achtste finale van de Champions League door Borussia Dortmund is in de ogen van Bosz geen grote smet op het seizoen van PSV. Het eerste seizoen met deze trainer aan het roer mag volgens hem als 'heel bijzonder' bestempeld worden als de titel wordt gegrepen. PSV heeft met nog acht wedstrijden te gaan een voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.

PSV gaat de 27ste speelronde in met een ongeslagen status. Het hele seizoen niet verliezen in de competitie, dat is wat het seizoen van de Eindhovenaren echt uniek kan maken, spiegelt Bosz zijn selectie voor. 'Ik vind echt dat het een heel bijzonder seizoen kan worden', zegt hij bij ESPN.

'PSV is vijf jaar geen kampioen geworden en we hebben dit seizoen nog niet een keer verloren in de Eredivisie. Het is een bijzonder seizoen omdat we ongeslagen zijn en bijzonder omdat we over het algemeen goed en aantrekkelijk voetbal hebben laten zien. Ik vind het al een bijzonder seizoen, maar je kunt er iets unieks van maken', aldus Bosz.

In het onderstaande verhaal zoomden we deze week uitgebreid in op de acht hordes die nog wachten voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.