Bosz: 'Van deze wedstrijd kunnen wij ook veel leren'

Peter Bosz spreekt van een verdiend punt in het thuisduel met Ajax. De trainer van Heracles zag zijn ploeg zaterdag een 3-1 achterstand ombuigen in een gelijkspel, waar hij blij mee was.

'Wij speelden niet ons beste spel en geven de eerste twee goals min of meer weg', was het commentaar van Bosz na de wedstrijd. 'In de rust heb ik gezegd dat wij erin moesten blijven geloven. Na de eerste aansluitingstreffer gaven wij het echter simpel weer weg.'

'Op het laatst hebben wij alles of niets gespeeld en op basis van de tweede helft hebben wij ook wel een punt verdiend', vervolgde de trainer van de Heraclieden. 'Ik ben erg tevreden over het resultaat maar van deze wedstrijd kunnen wij ook veel leren.' Foto: VI Images