Bosz niet tevreden: 'Tien goals is echt te veel'

Reacties

Olympique Lyon-trainer Peter Bosz is niet tevreden met wat hij de laatste weken gezien heeft van zijn ploeg. De nieuwe coach van de Franse club won niet in de laatste drie oefenduels en dat kwam onder andere door het hoge aantal tegengoals.

Bosz niet tevreden: 'Tien goals is echt te veel'
© Pro Shots
FC Porto
FC Porto
5 - 3
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais

Voor Bosz en zijn manschappen ging het zaterdag mis tegen FC Porto, het werd liefst 3-5. Daarvoor was een andere Portugese club al te sterk voor Olympique Lyon: Sporting Portugal won met 2-3. Tel daarbij op de twee tegentreffers tegen Villarreal (2-2) en de rekensom van tien tegendoelpunten in drie duels is snel gemaakt.

'Tien doelpunten in drie wedstrijden is echt te veel', stelt Bosz tegenover Franse media na het verlies tegen FC Porto. 'Dat is ook wat ik de spelers heb verteld, we mogen niet zoveel doelpunten tegen krijgen. Aan de andere kant ben ik blij dat het nu is gebeurd, want dan kan ik tegen mijn spelers zeggen dat als we het zo doen, we niet komen waar we willen staan straks. Dit kan echt niet als de competitie straks begint.'

Bosz speelt over een kleine week de eerste wedstrijd in de Ligue 1, Stade Brest is dan de tegenstander. De nummer zeventien van vorig seizoen gaat AZ-keeper Marco Bizot binnenkort presenteren.

Mogelijk kan als het seizoen straks begonnen is Andre Onana helpen om wat vaker de nul te houden met Olympique Lyon. De nu nog geschorste keeper is persoonlijk al akkoord met de Franse club, Olympique Lyon en Ajax zijn echter nog niet officieel tot een akkoord gekomen over de transfersom.

De mooiste reddingen van Onana

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.