Bosz boekt ten koste van Stam volgend Leverkusen-succes

Reacties

Jaap Stam heeft vrijdag zijn tweede (oefen)wedstrijd als eindverantwoordelijke van PEC Zwolle verloren. Zijn ploeg moest z'n meerdere erkennen in het Bayer Leverkusen van Peter Bosz (3-1).

Bosz boekt ten koste van Stam volgend Leverkusen-succes

Stam debuteerde maandag als trainer van PEC Zwolle met een 1-1 gelijkspel tegen 1. FC Nürnberg (1-1), terwijl Bosz een dag later bij zijn eerste optreden als trainer van Bayer Leverkusen een 4-0 zege op FC Twente kon begroeten. Van de twee oud-internationals boekte de tweede vrijdag opnieuw een goed resultaat.

Na een hoopvol begin van PEC Zwolle legde Kevin Volland in een tijdsbestek van vier minuten de basis voor het succes van Leverkusen. Na een half uur opende hij na voorbereidend werk van Julian Brandt de score om vier minuten later Leon Bailey in staat te stellen de 2-0 te maken. De 21-jarige aanvaller met Jamaicaanse afkomst maakte een kwartier voor het einde ook de 3-0. PEC Zwolle redde in de slotfase de eer via Stanley Elbers, die attent reageerde nadat pogingen van Younes Namli en Zian Flemming onvoldoende waren gekeerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.