Børven richt zich op nieuwe seizoen na heupoperatie

Reacties

Het seizoen van FC Twente duurt nog twee wedstrijden, maar Torgeir Børven richt zich alvast op de nieuwe jaargang. De Noorse spits heeft woensdag een heupoperatie in Zweden ondergaan.

Børven richt zich op nieuwe seizoen na heupoperatie

'Ik had al langer last van mijn heup, maar afgelopen tijd heb ik wel gewoon kunnen trainen en spelen. Er moest een moment gepland worden om deze operatie te ondergaan en we hebben besloten dat nu te doen, zodat ik fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen', vertelt Børven op de website van de Tukkers.

Børven kwam ondanks zijn heupklachten de afgelopen drie competitieduels gewoon uit voor Twente. Drie weken geleden startte de 23-jarige aanvaller zelfs nog in de basis op bezoek Go Ahead Eagles (1-3). Het blijft voor hem echter bij 25 officiële optredens, waarin hij één keer scoorde.

Feitelijk is het seizoen ook voor Twente al ten einde. Na de 2-0 nederlaag tegen AZ kan de ploeg van trainer Alfred Schreuder nummer acht FC Groningen alleen in theorie nog inhalen. Het gat met de plek die bij een bekerzege van PEC Zwolle toegang geeft tot de play-offs bedraagt zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.