Børven keert na mislukt Noors avontuur terug bij Twente

Reacties

Aanvaller Torgeir Børven uit Noorwegen keert na een verhuurperiode van een half jaar terug bij FC Twente. De Noorse club SK Brann Bergen heeft besloten de optie tot koop niet te lichten.

Børven keert na mislukt Noors avontuur terug bij Twente

Børven stond in de afgelopen maanden slechts twee keer in de basis bij Brann. De 25-jarige aanvaller maakte geen enkele goal voor de Noorse nummer twee. Het heeft de club doen besluiten geen gebruik te maken van de optie in het contract van de Noor.

Trainer René Hake neemt Børven niet mee op het trainingskamp dat Twente volgende week belegt in Spanje. De centrumspits sluit in januari eerst aan bij Jong FC Twente.

Børven werd in januari 2014 door Twente gekocht, maar heeft sindsdien nauwelijks indruk kunnen maken. In 39 competitiewedstrijden kwam de Noor slechts tot vier goals. Door een heupoperatie stond hij driekwart jaar buitenspel. Het contract van Børven bij Twente loopt nog tot medio 2018.

De Tukkers openen de tweede seizoenshelft op 15 januari met een uitwedstrijd tegen Vitesse. In Enschede moet Børven de concurrentiestrijd aangaan met clubtopscorer Enes Ünal en jeugdexponent Jari Oosterwijk voor de spitspositie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.