Borna Sosa laat van zich horen na onrust over schimmige deal

Reacties

Ajax-back Borna Sosa heeft via social media gereageerd op de onrust die binnen de Amsterdamse club is ontstaan na zijn transfer. Ajax is een onderzoek gestart naar technisch directeur Sven Mislintat, nadat de Amsterdammers op de laatste dag van de transfermarkt Sosa hadden ingelijfd via een zaakwaarnemerskantoor dat sinds enkele maanden belangen heeft in het bedrijf van Mislintat.

Borna Sosa laat van zich horen na onrust over schimmige deal
© Pro Shots

Sosa plaatste een bericht op Instagram (zie onderaan). 'Voor de laatste keer: Ik heb Arthur Beck (een van de zaakwaarnemers van Sosa, red.) met volledig vertrouwen de opdracht gegeven om met Ajax te praten. Ik begrijp niet waarom mensen daar een probleem van maken. Omdat ik heel erg blij en trots ben om voor Ajax te spelen. Ik denk dat we andere dingen hebben om op te focussen, zoals de wedstrijd van zondag', doelt de Kroatische linksback op De Klassieker in de Johan Cruijff Arena.

Mislintat zal daar niet bij zijn. Vanwege het onderzoek naar de technisch directeur wordt hij uit de spotlights gehouden. Hij was niet in het stadion tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille en zal ook De Klassieker vanaf de bank moeten bekijken. Sosa speelde de volledige wedstrijd tegen Marseille en gaf een assist in de wedstrijd tegen de Fransen.

VI sprak met Arthur Beck, die Sosa begeleidde naar Ajax.

© Instagram Borna Sosa
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.