Booy trekt met Godee opnieuw een oude bekende aan

Foeke Booy heeft weer toegeslagen op de transfermarkt. De trainer van Cercle Brugge heeft met Joey Godee en Joaquín Boghossian twee nieuwe spelers in zijn selectie.

Booy trekt met Godee opnieuw een oude bekende aan

Godee was de afgelopen tijd een interessante optie voor clubs in binnen- en buitenland. De Nederlandse aanvaller zat zonder club nadat de stekker uit AGOVV Apeldoorn werd getrokken. Verscheidene clubs zaten achter de diensten van Godee aan, maar de spits koos voor Booy en Brugge.

Die keuze komt niet geheel uit de lucht vallen. De trainer werkte in zijn tijd bij Sparta Rotterdam samen met Godee, die onder Booy zijn debuut mocht maken in het betaald voetbal. Eerder deze maand haalde Booy met Francis Dickoh ook al een speler die hij al onder zijn hoede had. Het tweetal werkte samen bij FC Utrecht.

Boghossian wordt voor de duur van een half jaar gehuurd van Red Bull Salzburg. Of de 25-jarige spits en Godee zaterdag al beschikbaar zijn voor Cercle Brugge is nog afwachten. De hekkensluiter laat weten dat alles in het werk wordt gesteld om het duo al voor het duel met Charleroi speelgerechtigd te krijgen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen