Bondscoach Verbeek en Oman na ruim twee jaar uit elkaar

Reacties

Het avontuur van bondscoach Pim Verbeek bij Oman is ten einde. De Omaanse nationale bond (OFA) brengt woensdag naar buiten dat beide partijen uit elkaar gaan.

Bondscoach Verbeek en Oman na ruim twee jaar uit elkaar

Verbeek nam vorige maand nog met Oman deel aan de Azië Cup. Op dat toernooi kwam het land een groep door met Japan, Oezbekistan en Turkmenistan. In de knock-outfase ging het echter direct mis tegen Iran, dat een 2-0 overwinning boekte en Oman daarmee uitschakelde.

Verbeek was sinds december 2016 werkzaam bij de Omaanse bond. Een jaar na zijn entree won de Nederlandse coach de Gulf Cup in Koeweit. In de finale won Oman na strafschoppen van de Verenigde Arabische Emiraten.

De OFA stelt dat Verbeek er op dit moment voor kiest helemaal een punt te zetten achter zijn lange trainersloopbaan. De 62-jarige Rotterdammer werkte in diverse uithoeken van de wereld en was onder meer bondscoach van de Nederlandse Antillen, Zuid-Korea, Jong Marokko en Australië.

De Omaanse nationale bond laat in enkele tweets weten dat Pim Verbeek vertrekt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.