Bologna-update over van pijn verloste Dijks: 'Ik kom terug als een beest'

Reacties

Mitchell Dijks staat zeker twee maanden aan de kant. Bologna kwam met deze diagnose naar buiten in reactie op berichten in Italiaanse media.

Bologna-update over van pijn verloste Dijks: 'Ik kom terug als een beest'

Dijks, die dit seizoen alleen tegen AC Milan speelde, werd eerder deze week verlost van een teenblessure. Bologna achtte het noodzakelijk om te reageren op de geschetste doemscenario's in Italiaanse media. De verwachting is dat de linksback twee maanden nodig heeft voor zijn herstel in plaats van de geopperde vier maanden.

Dijks had eerder al melding gemaakt van de operatie, die hem heeft verlost van aanhoudende klachten. 'De laatste acht maanden waren zeer zwaar voor me, om elke dag wakker te worden met pijn, te proberen honderd procent te geven. Het ging niet', zegt hij op Instagram. 'Ik hou van de club, de trainer en het voetbal, maar als je elke dag pijn hebt dan kan je dat niet laten zien.'

Dijks staat te trappelen om na zijn operatie aan de slag te gaan om terug te keren binnen de lijnen. 'Ik zal als een beest terugkomen en wil jullie vertrouwen terugwinnen als de speler zoals jullie me kenden: de tractor', zegt de linksback. 'Met jullie steun zal de oude Mitch zo snel mogelijk weer op het veld staan en al het gras opvreten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.