'Boadu kan borst natmaken: AS Monaco biedt op Ligue 1-sensatie'

Reacties

Een kruisbandblessure houdt Breel Embolo de komende maanden aan de kant. Dat zou de kansen van Myron Boadu op speeltijd kunnen vergroten, maar AS Monaco is van plan de transfermarkt op te gaan. Volgens The Athletic zingt de naam van Folarin Balogun rond aan de Côte d'Azur.

'Boadu kan borst natmaken: AS Monaco biedt op Ligue 1-sensatie'

De vrees van Monaco voor serieuze problemen bij Embolo bleek gegrond. De Zwitserse aanvaller, tijdens zijn debuutseizoen in het prinsendom goed voor twaalf doelpunten, heeft een kruisbandblessure opgelopen en komt voorlopig niet in actie. Dat betekent slecht nieuws voor Adi Hütter, maar de nieuwe trainer mag hopen op een aanvallende impuls.

Monaco is in de zoektocht naar een vervanger van Embolo uitgekomen bij Balogun. De 22-jarige aanvaller van Arsenal is geen onbekende in de Ligue 1, want als huurling van Stade Reims maakte hij vorig seizoen liefst 21 competitiedoelpunten. Alleen Kylian Mbappé, Alexandere Lacazette en Jonathan David scoorden vaker.

Boadu wacht af
Arsenal heeft het eerste officiële bod van Monaco afgewezen. Dat wil niet zeggen dat The Gunners van de Monegasken af zijn. Voor Boadu, vorig seizoen goed voor drie doelpunten in twaalf competitieduels, blijft het dus afwachten of er een nieuwe concurrent wordt gehaald. Met Wissam Ben Yedder en Kevin Volland lopen er sowieso nog twee spitsen rond in Stade Louis II.

Zeker is dat Monaco na de verkoop van Axel Disasi aan Chelsea een goedgevulde portemonnee heeft. De 25-jarige verdediger vertrok voor 45 miljoen euro naar de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Monaco
Meer over AS Monaco
Meer M. Boadu
Meer over M. Boadu
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.