Blufpoker bij Real Madrid: Ramos zaait nog meer twijfel over toekomst

Reacties

Sergio Ramos weet nog altijd niet bij welke club hij volgend seizoen speelt. De aanvoerder van Real Madrid heeft donderdag opnieuw door laten schemeren op een betere aanbieding van De Koninklijke te wachten.

Blufpoker bij Real Madrid: Ramos zaait nog meer twijfel over toekomst
© Pro Shots

De tijd begint te dringen voor Real en Ramos. Het contract van de 34-jarige Spanjaard, die sinds midden januari met een meniscusblessure kampt, loopt komende zomer af. Volgens verschillende Spaanse media heeft Ramos wel een voorstel gekregen om te verlengen, maar gaat het om een contract voor één jaar. De routinier wil graag voor minstens twee seizoenen bijtekenen.

In Spanje werd reikhalzend uitgekeken naar de persconferentie waarop Ramos de nieuwe Amazon-serie over zijn leven zou promoten. Zou de verdediger meer duidelijkheid geven over zijn toekomst? Ramos voerde vooral de druk verder op voor Real-president Florentino Pérez.

Ramos werd gevraagd of hij al nieuws had over de contractsituatie. 'Er is veel onzekerheid. Ik zou er graag wat over zeggen, maar er is geen nieuws. Al zou ik wel graag nieuws brengen', antwoordde Ramos, die dus wacht op een verbeterde aanbieding.

Zijn leeftijd is volgens Ramos een slecht argument om hem slechts een voorstel van een jaar te doen. Hij herhaalde tijdens de persbijeenkomst de beroemde woorden van Real-legende Santiago Bernabéu. Ramos: 'Hij zei dat er geen jonge en oude spelers zijn. Er zijn alleen goede en slechte spelers. Ik kan nog drie, vier of vijf jaar op topniveau presteren, met een beetje hulp van mijn lichaam. Ik werk er hard voor en aan mijn mentaliteit zal het niet liggen.'

Het is nu aan Pérez om een volgende zet te doen in het spel rond Ramos. Wacht de president verder af in de hoop dat de captain alsnog toehapt en voor één jaar bijtekent of komt hij in actie uit vrees voor een vertrek van het boegbeeld?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.