Blind ziet voordelen in drukke programma Man Utd

Reacties

Manchester United-manager José Mourinho ziet het voornamelijk als hinderlijk, maar Daley Blind ziet het positieve in het drukke programma op weg naar de Europa League-finale met Ajax.

Blind ziet voordelen in drukke programma Man Utd

Mourinho ziet de twee resterende wedstrijden in de Premier League als een vervelende onderbreking op weg naar de Europa League-finale tegen Ajax van 24 mei. De Portugees vreest nog meer blessures en is voorzichtig met zijn spelers. 'Daley Blind moest wel negentig minuten spelen, maar hij krijgt de volgende wedstrijd rust. We moeten stap voor stap iedereen rust geven', aldus de Portugees.

Blind was zodoende een van de weinigen die na het succes tegen Celta de Vigo zondag tegen Tottenham Hotspur (2-1 nederlaag) weer moest opdraven. De Oranje-international is minder ongelukkig met de duels met Southampton en Crystal Palace van woensdag en zondag. Hij ziet de wedstrijden ook als een manier om vertrouwen te krijgen op weg naar Stockholm.

'We willen met een goed gevoel het seizoen afmaken', aldus Blind op de clubwebsite. 'Het is mooi dat de wedstrijden zo snel op elkaar volgen, zodat we kunnen focussen op de volgende wedstrijd.'

De verdediger ziet het belang van de resultaten voor de ontmoeting met Ajax. 'Je wil de finale ingaan met het best mogelijke gevoel. Dus het is belangrijk dat we de laatste twee competitiewedstrijden goed spelen en winnen, om ons dat gevoel te geven.'

Bekijk hieronder de reactie van Donny van de Beek na het uitduel van Ajax bij Willem II. Ook de middenvelder keek al vooruit naar de Europa League-finale.

'Winst van de Europa League kan seizoen Ajax redden'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.