'Blind nadert overstap naar La Liga na bezoek aan Catalonië'

Reacties

Daley Blind gaat volgens Spaanse media op korte termijn zijn transfer naar Girona FC beklinken. De 33-jarige international was vorige week donderdag in Girona en kreeg al een rondleiding bij de nummer tien van La Liga in het afgelopen seizoen.

'Blind nadert overstap naar La Liga na bezoek aan Catalonië'
© Pro Shots

Blind nadert volgens AS en Mundo Deportivo een definitief akkoord met Girona. De routinier verblijft op dit moment nog bij het Nederlands elftal, waarmee hij zich voorbereidt op de Nations League-wedstrijd tegen Kroatie (woensdag in De Kuip).

Tot en met het Final Four-duel met de Kroaten blijft Blind nog bij Oranje. Hij staat net als AZ-middenvelder Tijjani Reijnders standby voor als er een teamgenoot uit de definitieve selectie met een blessure weg valt. Blind keert na de interlandperiode niet meer terug bij Bayern München, waar de 101-voudig international sinds januari onder contract stond.

De rol van Blind bij Bayern bleef beperkt tot vier invalbeurten en één basisplaats. Sinds begin maart kwam de ex-Ajacied niet meer in actie voor Der Rekordmeister. Girona keerde vorig seizoen terug in La Liga en handhaafde zich deze jaargang met een tiende plek. De club uit Catalonië is in handen van de City Football Group.

Lees in onderstaand artikel meer over Girona en de werkwijze van die club:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.