Blind heeft toch nog een toekomst bij Manchester United

Reacties

Al weken gaan de verhalen rond dat Matteo Darmian en Daley Blind te horen hebben gekregen dat zij geen toekomst hebben bij Manchester United. Daar klopt volgens manager José Mourinho echter helemaal niets van.

Blind heeft toch nog een toekomst bij Manchester United

'Zij maken deel uit van mijn plannen. Ik laat hen komende zomer niet vertrekken. Als een speler zelf wil vertrekken en het juiste bod komt binnen, dan overwegen we dat, omdat we altijd willen dat spelers gelukkig zijn. Als deze twee spelers willen vertrekken, zullen we zien wat er gebeurt', aldus Mourinho.

In tegenstelling tot wat andere media meldden is Mourinho zelf echter nog altijd gecharmeerd van Blind en Darmian. 'Ik wil hen niet verkopen na dit seizoen, ik wil hen behouden voor Manchester United.' De 28-jarige Blind kwam dit seizoen mede door het nodige blessureleed tot pas zes Premier League-optredens voor The Red Devils, hetzelfde aantal als Darmian.

Fellaini
In een uitgebreid interview liet Marouane Fellaini zich deze week ontvallen een vertrek bij Manchester United te overwegen. Het contract van de middenvelder loopt na dit seizoen af, maar als het aan Mourinho ligt wordt er snel verlengd.

'Ik heb er nog steeds een goed gevoel over. Hij is belangrijk, hij is een speler naar mijn hart. Omdat hij een aflopend contract heeft, heeft hij zijn toekomst in eigen hand. Marouane weet dat ik hem hier wil houden en hij weet dat de club dat ook wil.'

Mourinho denkt zelf ook een belangrijke factor te zijn in de beslissing van Fellaini. 'Volgens mij is hij graag speler van Manchester United. Volgens mij houdt hij ook van het gevoel dat er een manager is die het volste vertrouwen in hem heeft. Ik heb het gevoel dat hij graag wil blijven, maar als hij kiest voor een vertrek, dan is dat zo.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.